SEO specialist

SEO specialist: alles op een rijtje.

Hieronder vind je alle diensten van een SEO specialist, die ik tegen een zeer scherp tarief verzorg.

Twijfel je weleens of je meer uit je website kunt halen? Of wil je gewoon weten wat je van me kunt verwachten? Ik schrijf niet alleen voor jouw website geoptimaliseerde webtekst, maar ik neem graag alle zorg uit handen. Van een enkel A4-tje tot design van A-Z, je social media of een blog, je zegt het maar. Natuurlijk komt dit veel beter uit de verf tijdens een goede bak koffie, dus wil je meer weten? Neem contact op over alle SEO diensten.

Zoekwoordenonderzoek voor SEO.

Om jou te kunnen voorzien van goede tekst begin ik met een professioneel SEO zoekwoordenonderzoek. Ik ga inzichtelijk maken welke woorden ook daadwerkelijk zoekresultaten opleveren. Oftewel, we willen weten waar jouw potentiële klant in geïnteresseerd is en welke zoekwoorden hij intypt in Google. En als het even kan gebruiken we termen met weinig concurrentie. Dus woorden die door andere websites met gelijkwaardige inhoud nog niet zo veel gebruikt worden. Belangrijk om goed gevonden te worden op Google.

Hoe werkt zo’n SEO zoekwoordenonderzoek?

Zoekwoordenonderzoek door SEO specialist

In dit SEO onderzoek neem ik alle zoekwoorden mee die op jouw website van toepassing zijn. Vervolgens kijk ik op welke termen ook daadwerkelijk zoekresultaten voorkomen. Oftewel, waarin is jouw potentiële klant geïnteresseerd? Dat is het belangrijkste wat we moeten weten. Vervolgens doe ik een zoekwoorden analyse. Hierin kijk ik wat de bedoeling of intentie is van de zoekopdracht. Als de intentie van de zoeker bijvoorbeeld louter informatief is, terwijl jij als doel hebt om de bezoeker iets te laten bestellen in je webshop, is dit misschien niet het beste zoekwoord om SEO webteksten over te schrijven. Ik kijk ook nog naar de concurrentie van de zoekterm. Dat wil zeggen, gebruiken veel andere websites het woord ook al? Als je concurrentie erg hoog is en het aantal zoekopdrachten gering kunnen we ons beter op een andere term richten. Vervolgens ga ik achterhalen wat jouw potentiële klant bedoelt met zijn zoekopdracht. Ik ga de (koop)intentie achterhalen. Daaromheen schrijf ik de SEO webteksten die ertoe leiden dat niet alleen je vindbaarheid vergroot wordt, maar dat er zoveel mogelijk waardevolle bezoekers naar je website komen. Juist die klant die ook echt de intentie heeft om jouw product te bestellen of contact met je op te nemen. Dat doen we door je landingspagina’s te optimaliseren en aparte pagina’s te schrijven die helemaal zijn toegespitst op een (hoofd)zoekwoord.

SEO Tekstschrijver, een echte SEO specialist.

SEO Tekstschrijver, een echte SEO specialistAls SEO tekstschrijver ga ik vervolgens voor je aan de slag om de inhoud van jouw website te optimaliseren voor zoekmachines. Dit is heel belangrijk om hoger in Google te komen. Ik denk met je mee over de complete strategie van je website en kan zelfs het design van A-Z op me nemen. Maar wat een SEO specialist het beste kan is SEO schrijven. Na de professionele zoekwoordenanalyse van hierboven combineer ik de info uit ons gesprek en het onderzoek tot een prettig leesbare tekst die goed vindbaar is. Zo kom jij met jouw website hoger in Google. Meer dan 85% van alle consumenten-zoekopdrachten begint online. Verreweg het grootste deel van deze potentiële klanten maakt gebruik van de zoekmachine Google. Tel daarbij op dat ruim 90% van deze zoekers klikt op de organische resultaten binnen Google. Dat zijn alle resultaten die natuurlijk naar voren komen in de zoekmachines, dus geen advertenties of banners. Met dit in mijn achterhoofd ga ik webteksten schrijven zodat jouw website goed gevonden wordt in Google.

SEO Tekstschrijver, voor alle webteksten.

De afgelopen jaren heb ik me ontwikkeld tot SEO specialist. In het optimaliseren van webteksten voor zoekmachines. Daarom weet ik precies wat Google van jouw website verwacht. Des te meer reden om met een professionele SEO tekstschrijver aan de slag te gaan. Zonder hoge advertentiebudgetten kun je prima hoger in Google komen. Ongeacht wat voor SEO teksten je zoekt en wat je budget is, er is altijd een passende oplossing te bedenken om jouw website te voorzien van de beste geoptimaliseerde websteksten.

SEO webteksten schrijven? Huur een SEO specialist in.

Webteksten schrijven door SEO specialist

Laat een SEO specialist jouw geoptimaliseerde webteksten schrijven. Ik ga voor je aan de slag om je te voorzien van geoptimaliseerde webteksten. Want teksten schrijven is waar ik goed in ben. Ik weet als geen ander wat er van jouw website verwacht wordt in zoekmachines zoals Google. De expertise die ik door de jaren heen heb opgedaan komt hier mooi van pas. Als SEO tekstschrijver kan ik alle informatie die we eerder in gesprekken en onderzoeken vergaard hebben combineren tot een fijn leesbare, goed vindbare tekst.

Een SEO specialist schrijft webteksten voor de bezoeker.

Dat klinkt misschien tegenstrijdig uit de mond van een SEO specialist. Want je wil toch juist dat Google je teksten waardeert zodat je hoger in de zoekmachines komt? Jazeker! Maar vergeet niet wie de bezoeker, uiteindelijk jouw klant, is. Als de tekst alleen maar bestaat uit een opsomming van relevante zoektermen en geen waardevolle informatie bevat haakt je bezoeker snel af. En geloof me, dat doet je website geen goed! Daarom is het belangrijk om het schrijven van SEO webteksten over te laten aan een ervaren tekstschrijver. Zo ben jij ervan verzekerd dat er prima inhoud op je site komt, onderbouwd door een professioneel zoekwoordenonderzoek en gericht op de (koop)intentie van jouw klant.

Hoeveel SEO webteksten heeft een website nodig?

Hoeveel SEO teksten jouw website nodig heeft ligt mede aan het aantal relevante termen. Ik ga als het kan voor alle zoekwoorden tekst schrijven. Ik weet immers wat de intentie is van je potentiële klant. En om hem op jouw website te krijgen heb je voor elk onderwerp of zoekwoord tekst nodig. Het kan zijn dat je met 5 pagina’s prima scoort. Wellicht ben je gespecialiseerd in de aanleg van sierbestrating. Je houdt je bezig met de aanleg en het aanleveren van sierbestrating, je verzorgt het grondwerk, egaliseert met een laser en eventueel verwijder je de oude bestrating. Met een vijftal pagina’s kun je prima vertellen wie je bent, wat je doet en waarom jij de beste keus bent. Maar stel nou eens dat je een winkel hebt in racefietsaccessoires. Van binnenband, tot verlichting, tot professionele fietskleding, dan wordt het al snel een ander verhaal. Daarom stem ik de tekst maar ook het aantal teksten altijd op jouw specifieke onderneming af. Zo ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardige, goed vindbare webteksten tegen een zeer scherp tarief!

Redigeren laat je een SEO specialist doen.

SEO specialist voor teksten redigerenHeb je al een website, maar haal je er voor je gevoel niet uit wat er in zit? Komen er maar weinig bezoekers langs? Of zit het met de bezoekersaantallen wel snor, maar komt er weinig klandizie uit voort? Dan is het een goed idee om eens een SEO specialist kritisch naar de inhoud te laten kijken. Het redigeren van webteksten betekent dat ik jouw tekst herschrijf, rekening houdend met de juiste zoekwoorden. Welke zoekwoorden we gebruiken bepalen we door middel van een professioneel zoekwoordenonderzoek. Samen bespreken we wat er verbeterd kan worden aan de inhoud van je website en hoeveel tijd het kost. Vervolgens ga ik voor je aan de slag om alle inhoud van je website te optimaliseren voor zoekmachines. We letten vanzelfsprekend op spelling, maar ook op de boodschap en schrijfstijl die bij je past. Kleine aanpassingen of nuances in je tekst kunnen een groot verschil maken. Zoek je een bal om lekker mee te voetballen als je neefje op bezoek is, of heb je zin om je smoking weer eens uit de kast te halen en de hele avond te dansen op het galabal van Bladel? Het is voor jouw website van essentieel belang dat Google begrijpt of je over een bal schrijft of over een bal. Hierbij help ik je graag door je tekst te redigeren. Laat deze SEO specialist maar eens meekijken.