Herfstdip

      Geen reacties op Herfstdip

Veel ondernemers herkennen het. Een drukke zomerperiode, veel werk verzet, een omzet om over naar huis te schrijven en heerlijk even de tijd aan jezelf gehad tijdens een welverdiende vakantie. Na je verlof nog mooi even de zaken af kunnen werken die zijn blijven liggen voor de vakantieperiode. En dan komt ie. De “onvermijdelijke” dip na de zomer. Het woord herfstdip ook daadwerkelijk in de mond nemen doen we niet. Want we hebben nu immers tijd voor werkzaamheden die al veel te lang zijn blijven liggen. Goedzo.

Denk je weleens aan die klusjes die maar blijven liggen als je na een lange werkdag eenmaal thuiskomt? Of hoe je die klusjes gewoon op tijd af kunt krijgen in plaats van er maar tegenaan te blijven hikken? Zou het niet fijn zijn als je aan het eind van de week je werk af hebt wat je graag af wilde hebben… Doen waar jij goed in bent. Doen wat jij leuk vindt. De reden dat je voor jezelf begonnen bent. Niet al die vervelende moetjes die erbij komen kijken. Ehm nee, ik kom je niet helpen. Geloof me, daar worden we allebei niet vrolijker van.

Ik doe namelijk wat ik graag doe. Ik doe alleen maar wat ik leuk vind, wat me heeft doen besluiten voor mezelf te beginnen. De rest laat ik iemand anders doen. Iemand die dat leuk vindt, iemand die daar specialist in is.

Even terug naar die herfstdip, die we maar even “extra-tijd-om-andere-dingen-aan-te-pakken” noemen voor het gemak. Stel nou hè, je had 3 maanden geleden in je website en je social media geïnvesteerd. Ik zeg bewust geïnvesteerd en niet geld uitgegeven aan. Daarmee bedoel ik dus niet alleen een nieuw mooi voorkantje, gelikte foto’s, misschien wel een nieuw bedrijfsfilmpje. Ik bedoel investeren in jouw online klant. Zodat jouw website goed scoort in Google, zodat je website je meer omzet bezorgt en zodat je via je website met meer nieuwe potentiële klanten in contact komt. Stel nou eens dat de optimalisatie van je website nu zijn vruchten begint af te werpen. Of zou beginnen… Dan zat jij nu mooi te doen waar jij goed in bent en wat jij leuk vindt. De reden dat jij voor jezelf begonnen bent. En niet een artikel te lezen over een zogenaamde herfstdip.

Al vanaf € 149,00 per maand ben jij verzekerd van een prima website die je méér omzet bezorgt en met méér potentiële klanten in contact brengt zodat jij meer tijd overhoudt voor de dingen waar jij goed in bent of voor die vervelende klusjes die maar blijven liggen… Lees hier meer over de voordelige instappakketten en maandabonnementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *