Wat is het nut van een SEO tekstschrijver?

      1 reactie op Wat is het nut van een SEO tekstschrijver?

Ik hoor het je jezelf al afvragen: “Wat is het nut van zo’n SEO tekstschrijver? Mijn klanten weten mijn website toch te vinden?”
Laat ik je een andere vraag stellen. Wat is het nut van jouw website? Met welk doel heb je jouw website gelanceerd? Wil je je klanten informeren? Overtuigen? Aanzetten tot bestellen? Wil je dat ze je bellen? Mailen? Je contactformulier invullen? Of heb je misschien een website omdat iedereen die tegenwoordig toch een heeft?

Je vindbaarheid in Google vergroten

Nog een vraag. Weet je waar je bezoekers vandaan komen? En dan bedoel ik niet de woonplaats. Heb je inzichtelijk hoe je bezoekers ertoe gekomen zijn om juist jouw website te bezoeken? Komen ze bij jou terecht omdat ze via mond op mond reclame over je gehoord hebben, je naam gelezen hebben in een advertentie, via je social media of omdat ze al even klant zijn bij je? Het zou zo maar eens kunnen dat je website aardig bezocht wordt, maar dat je helemaal niet zo goed gevonden wordt in Google.

Advies op maat door een ervaren SEO tekstschrijver

Twijfel je of je goed gevonden wordt in Google? Heb je niet inzichtelijk waar de bezoekers op je website vandaan komen? Dan is het de hoogste tijd om eens met een SEO tekstschrijver rond de tafel te gaan zitten. Ik laat je graag zien waar je kansen liggen binnen Google. In een vrijblijvend adviesgesprek doorlopen we je website en kijken we samen wat er nodig is om beter gevonden te worden in Google.

Beter gevonden worden met SEO geoptimaliseerde teksten.

Ik schrijf vervolgens de webteksten zodat jouw website hoger in Google komt. Ik let hierbij op alle zoekopdrachten binnen Google die in deze regio gedaan worden. Met een professioneel zoekwoordenonderzoek laat ik je zien welke zoektermen voor jou van toepassing zijn. Zo weten we zeker dat we de juiste potentiële klant naar jouw website sturen. Iemand die geïnteresseerd is in wat jij te bieden hebt, een waardevolle nieuwe prospect. Ben je nieuwsgierig geworden hoeveel Google-zoekers je maandelijks misloopt? Neem vrijblijvend contact met me op, ik hoor graag van je.

One thought on “Wat is het nut van een SEO tekstschrijver?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *