SEO prijzen

Het idee van torenhoge SEO prijzen kan een ondernemer nog wel eens afschrikken. Het is immers allemaal al duur genoeg tegenwoordig. Maar weet je eigenlijk wel wat SEO jou kost? Of laat je je afschrikken door verhalen en aannames? Ben je bang dat het optimaliseren van je website erg duur is? Twijfel je wel eens of je website genoeg omzet genereert? Heb je wel eens het gevoel dat je meer uit je site kunt halen?

Ik denk dat we ons beter kunnen focussen op wat zoekmachineoptimalisatie je oplevert, maar dat is een ander verhaal, dat leg ik uit op de pagina zoekmachineoptimalisatie.

SEO prijzen: all-in maandabonnement vanaf € 149,00.

Wat is er nou makkelijker en overzichtelijker voor jouw SEO prijzen dan een maandabonnement? Geen zorgen of je alles wel onder handen genomen hebt, geen verrassingen achteraf en indien gewenst heb je totaal geen omkijken meer naar je website. Je bent altijd verzekerd van geoptimaliseerde content, de nieuwste trends op Google-zoekwoordengebied en ik voorzie je van uitgebreide maandelijkse rapportage en redigeer en stuur bij waar nodig. Het enige wat jij hoeft te doen is je klanten met trots je vernieuwde website te laten zien. Het all-in maandabonnement begint al bij € 149,00 per maand voor een periode van 6 maanden. Pfff, die SEO prijzen… Valt je niet tegen hè?

SEO prijzen: instappakket.

Om het een en ander wat transparanter te maken bied ik een aantal pakSEO prijzenketten aan voor (kleine) websites. Zo ben jij ervan verzekerd dat je website goed geoptimaliseerd is, je goed gevonden wordt in Google en meer klanten aantrekt om zo je omzet uit je site te vergroten. Ook als je geen groot budget beschikbaar hebt voor je website en je niet stijl achterover wil vallen van de SEO prijzen. Jij houdt lekker de regie omdat je er al wat kaas van gegeten hebt of omdat je het gewoon leuk vindt om te doen en ik zorg voor goed vindbare, lekker leesbare content. Het instappakket omvat o.a.: 1 consult, een professioneel zoekwoordenonderzoek (lees hier meer over wat een zoekwoordenonderzoek inhoudt), SEO webtekst. Deze eenmalige investering bied ik aan voor: € 795,00. Ik raad je aan om op de hoogte te blijven van de vorderingen en de resultaten maandelijks te bestuderen. Breid daarom het instappakket uit met een maandelijks rapportagepakket voor € 99,00. Zo ben jij tiptop op de hoogte van de resultaten die we samen boeken. SEO prijzen duur? Valt wel mee toch?

SEO prijzen: altijd een passend pakket.

Heb je een grotere website? Of wil je alles uit handen geven? Ik adviseer echter je om je hele website te laten optimaliseren door een specialist. Natuurlijk heb ik hiervoor ook een scherp instappakket, voor € 995,00 krijg je hetzelfde als hierboven maar dan neem ik je verder ook alle werkzaamheden uit handen. In een persoonlijk adviesgesprek leg ik je graag uit welke pakketten ik nog meer aanbied en wat het beste bij jouw website past.

Neem voor meer info over alle pakketten en abonnementen contact met me op, ik hoor graag van je.