SEO Tekstschrijver

Als freelance SEO tekstschrijver ga ik voor je aan de slag om de inhoud van jouw website te optimaliseren voor zoekmachines. Dit is heel belangrijk om hoger in Google te komen. Ik denk met je mee over de complete strategie van je website en kan zelfs het design van A-Z op me nemen. Maar wat een SEO specialist het beste kan is SEO schrijven. Na een professioneel zoekwoordenonderzoek combineer ik de info uit ons gesprek en het onderzoek tot een prettig leesbare tekst die goed vindbaar is. Zo kom jij met jouw website hoger in Google.

SEO Tekstschrijver, vindbaarheid voorop

Meer dan 85% van alle consumenten-zoekopdrachten begint online. Verreweg het grootste deel van deze potentiële klanten maakt gebruik van de zoekmachine Google. Tel daarbij op dat ruim 90% van deze zoekers klikt op de organische resultaten binnen Google. Dat zijn alle resultaten die natuurlijk naar voren komen in de zoekmachines, dus geen advertenties of banners. Met dit in mijn achterhoofd ga ik websteksten schrijven zodat jouw website goed gevonden wordt in Google.

SEO Tekstschrijver, een echte SEO specialist

De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in het optimaliseren van webteksten voor zoekmachines. Daarom weet ik precies wat Google van jouw website verwacht. Met dat gegeven in mijn achterhoofd maak ik als tekstschrijver de beste kans om voor jouw website de beste resultaten te behalen. Des te meer reden om met een professionele SEO tekstschrijver aan de slag te gaan. Zonder hoge advertentiebudgetten kun je prima hoger in Google komen. Ongeacht wat voor SEO teksten je zoekt en wat je budget is, er is altijd een passende oplossing te bedenken om jouw website te voorzien van de beste geoptimaliseerde websteksten.

Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Laten we het er eens over hebben, bel of mail me gerust of vul het contactformulier in!