Webteksten schrijven

Ik ga geoptimaliseerde webteksten schrijven voor je als we weten welke zoekwoorden we moeten gebruiken, wat de intentie is van jouw potentiële klant en we de strategie hebben bepaald. Ik ga voor je aan de slag om je te voorzien van geoptimaliseerde webteksten. Want teksten schrijven is waar ik goed in ben. Ik weet als geen ander wat er van jouw website verwacht wordt in zoekmachines zoals Google. De expertise die ik door de jaren heen opgedaan hebben komt hier mooi van pas. Als SEO tekstschrijver kan ik alle informatie die we eerder in gesprekken en onderzoeken vergaard hebben combineren tot een fijn leesbare, goed vindbare tekst.

SEO webteksten schrijven voor de bezoeker.

Dat klinkt misschien tegenstrijdig. Want je wil toch juist dat Google je teksten waardeert zodat je hoger in de zoekmachines komt? Jazeker! Maar vergeet niet wie de bezoeker, uiteindelijk jouw klant, is. Als de tekst alleen maar bestaat uit een opsomming van relevante zoektermen en geen waardevolle informatie bevat haakt je bezoeker snel af. En geloof me, dat doet je website geen goed! Daarom is het belangrijk om het schrijven van SEO webteksten over te laten aan een ervaren tekstschrijver. Zo ben jij ervan verzekerd dat er prima inhoud op je site komt, onderbouwd door een professioneel zoekwoordenonderzoek en gericht op de (koop)intentie van jouw klant.

Moet je veel webteksten schrijven voor mijn website?

Hoeveel SEO teksten jouw website nodig heeft ligt aan het aantal relevante termen. Ik ga voor alle zoekwoorden tekst schrijven. Ik weet immers wat de intentie is van je potentiële klant. En om hem op jouw website te krijgen heb je voor elk onderwerp of zoekwoord een aparte tekst nodig. Het kan zijn dat je met 5 (hoofd)zoekwoorden en dus 5 pagina’s tekst prima scoort. Wellicht ben je gespecialiseerd in de aanleg van sierbestrating. Je houdt je bezig met de aanleg en het aanleveren van sierbestrating, je verzorgt het grondwerk, egaliseert met een laser en eventueel verwijder je de oude bestrating. Met een vijftal pagina’s kun je prima vertellen wie je bent, wat je doet en waarom jij de beste keus bent.

Maar stel nou eens dat je een winkel hebt in racefietsaccessoires. Van binnenband, tot verlichting, tot professionele fietskleding, dan wordt het al snel een ander verhaal. Daarom stem ik de tekst maar ook het aantal teksten altijd op jouw specifieke onderneming af. Zo ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardige, goed vindbare webteksten tegen een zeer scherp tarief!