SEO Workshop

Workshop SEO, wat levert het je op?

Wil je zelf aan de slag met SEO maar weet je er nog niet genoeg van of weet je niet waar je moet beginnen? Heb je een werknemer die jouw website beheert? Wil je mooie resultaten boeken in Google in 2018? Informeer dan eens naar de scherpe tarieven voor een SEO workshop op maat. Wellicht is het voor jouw bedrijf interessanter om zelf je website en SEO te doen. Er zijn wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden en waar je goed op moet letten. Zorg voor goed opgeleid personeel zodat je op de lange termijn de vruchten ervan plukt. Ik kom op locatie uitleg geven over alles wat met SEO te maken heeft en nog mooier, specifiek toegespitst op jouw bedrijf en op jouw website. We gaan actief aan de slag met jouw eigen website. Hieronder lees je meer over de SEO workshop die ik i.s.m. de Young Entrepreneurs van de OBGB heb georganiseerd.

SEO Workshop: Young entrepreneurs by OBGB i.s.m. SEO specialist de Kempen.

Velen van ons herkennen het waarschijnlijk wel. Je hebt een website, je hebt er alles op staan: wat tekst, foto’s, mogelijkheid om contact op te nemen, een aantal afgeronde projecten. Maar toch…
Twijfel je wel eens of je meer uit je website zou kunnen halen? Vraag jezelf dan eerst eens af: welk doel heeft mijn website? Wat wil ik ermee bereiken? Als je dat helder hebt ben je al een heel eind op weg in de goede richting. Om dat doel te bereiken is SEO een heel sterk hulpmiddel. SEO staat voor search engine optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. In veel gevallen wordt het belang van SEO nog enorm onderschat. Als je namelijk niet weet waarop jouw potentiële (online) klant zoekt, hoe kun je hem/haar dan bereiken?

Om meer inzicht te krijgen in de basis van SEO en het belang van een goed geoptimaliseerde website die goed scoort in zoekmachines zoals Google organiseert de Young Entrepreneurs by OBGB in samenwerking met SEO specialist de Kempen een interessante, interactieve workshop over SEO. Bram Waarma van SEO specialist de Kempen legt kort de basis van SEO uit en wat SEO jou oplevert en gaat vervolgens met jullie aan de slag om meer inzicht te krijgen in jullie eigen websites.

SEO workshop